0.5 dl öljyä
korianteria, juustokuminaa, kurkumaa, inkivääriä, kardemummaa
1 sipuli
3 dl tummaa soijarouhetta
2 dl punaisia linssejä
1 l vettä
puoli kiloa porkkanoita
kasviliemikuutio (tai kanaliemi)
Kuumenna öljy ja heitä mausteita perään 0.5-1 tl jokaista sorttia. Kuulosta sipuli öljyssä. Sitten sekoita mukaan soija ja linssit ja lisää vesi. Anna kiehua pienellä lämmöllä ja raasta sillä välin porkkanat. Lisää liemikuutio ja raaste kattilaan ja tarkista, että nestettä riittää koko haudutusajaksi. Vajaan 10 minuutin sisällä porkkanan pitäisi olla pehmeää, soijan nahkeaa ja linssin muhjua.
Nautitaan partaäijän kanssa ihan sellaisenaan tai keitetään jotain mieluisaa lisuketta riisistä, kuskusista tai bulgurista.
10. maaliskuuta 2010
Sikinsokin soijaa ja punaista
Tunnisteet:
helppo arkiruoka,
kasvisruoka,
nopea,
porkkana,
soijarouhe
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti