12. syyskuuta 2010

Possumuhennos

porsaan suolalapaa
perunaa
porkkanaa
lanttua
sipulia
creme fraichea
lihaliemikuutioita
sinappia
persiljaa
mustapippuria

Paloittele lapa ja laita pataan/kattilaan.
Paloittele juureksia sopivasti lihan määrään nähden. Kaikki palaset saavat olla ronskin kokoisia, suupalaksi saakka ei tarvitse pilkkoa (myöskään lihaa).
Lisää pataan vettä niin että ainekset peittyvät ja lihaliemikuutioita vesimäärän mukaan.
Mausta mustapippurilla ja muilla mieleisillä mausteilla (älä laita suolaa, sitä on jo riittämiin).
Keitä liedellä 2-3 tuntia.
Sekoita creme fraicheen hiukan sinappia ja lisää se sekä persiljaa.
Keitä vielä puolisen tuntia.
Kun muhennos on valmista, kuuluu lihan olla niin pehmeää, että se hajoaa lusikalla pienemmiksi palasiksi. Ei haittaa vaikka lientä olisi vähän reilusti, voi tätä syödä puolikeittonakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti