29. heinäkuuta 2010

Kesäkurpitsa-halloumipasta

1-2 kesäkurpitsaa (koosta riippuen)
2 yksikyntistä valkosipulia (tai vastaava määrä kynsiä)
1 paketti halloumia
ruokaöljyä
vapaavalintaista pastaa 2 hengelle

Raasta tai murskaa valkosipuli. Laita valkosipulimurska paistinpannulle öljyyn ja levy melko isolle. Raasta kesäkurpitsa(t) silpuksi. Lisää kesäkurpitsasilppu paistinpannuun, paista keskilämmöllä. Lisää tarvittaessa myös öljyä. Laita pasta kiehumaan. Kuutioi halloumi ja lisää paistinpannulle. Muista sekoittaa välillä. Kun pasta on kypsää, valuta se ja kaada kesäkurpitsahalloumivalkosipulimössö sen päälle.

Teoriani on, että halloumin voi korvata jonkun sortin pähkinöillä vegaaniversiota varten, mutta en ole testannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti