14. tammikuuta 2013

Porsaankyljyksiä sinappikastikkeessa

4 porsaankyljystä
1 rkl rakuunaa
2 rkl Old Bay -mausteseosta
100 g tuorejuustoa
3/4 dl sinappia (väkevää Turun Sinappia)
3 rkl siirappia
1 rkl punaviinietikkaa
0,5 l vettä
suolaa
oliiviöljyä

Sekoita rakuuna ja Old Bay. Tee kyljysten reunoihin viiltoja jotteivät ne mene haudutettaessa kippuraan. Hiero mausteita reippaalla kädellä kyljysten pintaan. Sekoita kulhossa tuorejuusto, sinappi, siirappi, punaviinietikka ja vesi. Ruskista kyljykset korkealaitaisessa paistinpannussa oliiviöljyssä. Laita kaikki kyljykset pannuun ja kaada kastike päälle. Peitä kannella. Hauduta pienellä lämmöllä n. 45 minuuttia. Maista, lisää tarvittaessa rakuuna/Old Bay -seosta ja/tai suolaa.

En tiedä saako Old Bayta nykyään Suomesta. Ennen ei ainakaan helposti saanut, itselläni on diileri jenkeissä. Wikipedian mukaan "The seasoning mix includes mustard, paprika, celery seed, bay leaf, both black and red pepper, cinnamon, cloves, allspice, nutmeg, cardamom, salt, and ginger."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti