Ainekset:
- 1-1.5 kiloa naudanrintaa
- suolaa, pippuria tai väkevää grillimaustetta
- jotain nestemäistä marinointikastiketta
- Hiero lihan kaikki pinnat runsailla mausteilla, kuten väkevällä ja kuivalla grillimausteella.
- Kääri liha huolellisesti folioon. Paketin tulisi olla tiivis.
- Aseta liha uunivuokaan rasvapuoli ylöspäin.
- Kypsennä 3 tuntia 150. asteen lämpötilassa
- Ota vuoka uunista, avaa foliokäärön yläpinta vaikka veitsellä leikaten ja valele paistin pintaa nestemäisellä marinointikastikkeella (käytin itse Saarioisten Marinointikastiketta ja ripottelin päälle vielä karkeasti rouhittua pippuria).
- Laita vuoka takaisin uuniin ja anna paistua foliokäärö avattuna 20 minuuttia lisää
- Ota vuoka uunista ja anna lihan vetäytyä 10 minuuttia ennen leikkaamista
- Leikkaa poikkisyin, sen pitäisi olla helppoa. Jos tunnet syöjien mieltymykset, voit leikata myös paloissa olevan rasvakerroksen pois. Jos liha on kypsää, sen pitäisi irrota helposti.
- Nauti sopivan lisukkeen (Paven radioaktiivinen juustoperunavuoka) ja juoman kanssa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti