8. helmikuuta 2009

Sei-äyriäispasta

Ei varsinaista gourmet-ruokaa, mutta yllättävän hyvää arkiruokaa (sein huomioonottaen), ja kelpasi simpukoita myöden kaksivuotiaalle.

1 pkt seifileitä
1 punasipuli
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 pkt savustettuja simpukoita
1 prk kermaa
mausteita (ainakin suolaa ja pippuria, ja sit jotain yrttejä. Ajattelin ite basilikaa, mutta se oli loppu, laitoin sit timjamia, persiljaa ja rakuunaa)


Sulata fileet (mikro on näppärä) ja pilko ne kohmeisina (silloin ne on vähän helpompi pilkkoa), pilko sipulit ja puolita tomaatit. Heitä kaikki pannulle (öljyä ehkä alle) ja paista hetken mausteiden kanssa. Heitä hetken päästä kerma perään, ja anna hautua. Sillä aikaa pastan voi keittää valmiiksi. Tarkista kastikkeen maku, ja tarjoa. Juustoraaste sopi siihen päälle oikein hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti