4 annosta
8 dl pennepastaa
Kastike:
4 pientä sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 tölkki (190g) latva-artisokkaa öljyssä tai persiljamarinadissa (ei suolavedessä, se on halvempaa muttei ollenkaan niin hyvää)
1 rkl sitruunamehua
suolaa
1/2 dl oliiviöljyä
Lisäksi:
8 viipaletta pekonia tai kesäkurpitsaa (höylää juustohöylällä kurpitsasta pitkittäin siivuja)
parmesania
persiljaa
mustapippuria
Kuori sipulit, leikkaa pienemmiksi. Kuori valkosipuli. Valuta artisokat.
Soseuta kastikkeen ainekset sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
Keitä pasta, sekoita kastike kuumaan pastaan.
Paahda pekoni tai kesäkurpitsa pannulla.
Kokoa aineksista annokset.
Artisokka on vähän kallista, mutta pidän sitä aina kaapissa. Muistakin aineista suurinta osaa löytyy aina, joten tämä on loistava ruoka yllätysvieraille tehtäväksi - helppo, juhlava ja herkullinen.
27. syyskuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti