2. syyskuuta 2011

Lihakasvispata punaviinillä

1,5 kiloa naudan sisäpaistia (muukin liha käynee)
2 dl punaviiniä
0,5 dl Worchester-kastiketta
1 litra vettä
2 lihaliemikuutiota
2 sipulia
0,5 kiloa perunoita
1 pieni kukkakaali
2 paprikaa
1 pieni kesäkurpitsa

Pilko sipuli lohkoiksi. Laita uunipataan (tai muuhun uuninkestävään astiaan) paisti, punaviini, worchester-kastike, vesi, lihaliemikuutiot, ja sipuli. Laita 150 asteiseen uuniin noin 3 tunniksi. Pilko kasvikset. Kun liha alkaa hajota palasiksi kahdella haarukalla raastamalla, lisää pataan pilkotut kasvikset ja hauduta uunissa vielä noin 1,5 tuntia.

Kasvikset ja liha on valittu "mitä sattu olemaan"-menetelmällä, joten joku muukin kombinaatio epäilemättä toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti