27. syyskuuta 2011

Nakkimakaroonipapusössö

Teki mieli nakkeja...

6 nakkia
2,5 dl makaronia (mitattu keittämättömänä)
purkki paseerattua tomaattia
pussillinen vihreitä papuja (~3-4 dl pilkottuna?)
pieni purkki kapriksia
mustapippuria

Pilko nakit (ja jos käytät tuoreita papuja, ne myös) pätkiksi. Keitä makarooni melkein mutta ei ihan kypsäksi. Kaada vesi pois kattilasta, kaada tilalle paseerattu tomaatti. Laita sekaan pavunpalat, kaprikset (kaada liemi pois) ja nakinpätkät. Mausta mustapippurilla ja halutessa muullakin. Syö.

Mun pavut oli valmiiksi esikeitettyjä, enkä muutenkaan tykkää, että vihreät pavut on läpipehmeitä. Jos haluat papusi mössönä ja käytät tuoreita papuja, laita ne makaronien kanssa samaan keitinveteen heti aluksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti