4. helmikuuta 2011

Pekoni-kesäkurpitsakastike

n. 150 g pekonia
2 dl raastettua kesäkurpitsaa
3 tl vihreää thai-currytahnaa
mustapippuria
(tai muita mausteita maun mukaan)

Currytahnaa saa monesta ihan tavallisesta kaupasta. Jos sitä ei ole, kelvannee joku muukin mauste maun mukaan.

Raasta kesäkurpitsa. Paista pekonia pannulla kunnes se on ruskistunut mutta ei kuivunut. Lisää raastettu kesäkurpitsa sekä mausteet. Hauduta noin 15 minuuttia. Keitä lisukkeeksi pastaa.

Kesäkurpitsaraaste tuli pakastimesta. Jos joku muu on ollut tarpeeksi hurja pakastaakseen moista, niin älköön heittäkö pakastepussissa/rasiassa olevaa nestettä pois, vaan laittakoon sen kastikkeeseen. Kesäkurpitsasta irtoaa sen verran nestettä, että muuta lientä ei tarvita.

Tästä syö n. 1-2 ihmistä koosta riippuen. Perheelle pitää skaalata ylöspäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti