28. syyskuuta 2012

Burgerin Olutjuustokaali

Kaalia
soijakastiketta
ruokaöljyä
juustoraastetta
Olutta (lageria, muita testaillaan myös)

Silppua kaali ja laita verrattain pieneen ja syvään vuokaan. Kaada päälle loraus soijakastiketta ja loraus ruokaöljyä. Päällystä juustoraasteella. Valele oluella niin että kaali ovat kunnolla nesteessä, mutta pinta ei nouse juuston tasalle. Tee lopuksi juuston päälle ristikkokuvio juoksevalla hunajalla. Sitten vuoka mikroon ja täydellä teholla 20 minuuttia niin että kaali on pehmeää ja aromikasta. Tarjoiltaessa käytä salaattihaarukoita kaalin nostamiseen liemestä.

Sopii erinomaisesti rasvaisen possunlihan kanssa.

1 kommentti:

  1. Ville oli paheksuttavasti laittanut tämän vain lärvikirjaan, joten muistiin myös tänne.

    VastaaPoista