15. tammikuuta 2009

Possu-ananaskastike

Tein tänään possukastiketta josta tuli yllättävän makoisaa.

600 g vähärasvaisia possunsuikaleita, itselläni oli HK:n viljaporsaan paistisuikaleita
Ruokakermaa (tässä iteraatiossa kokeilussa Valion kipparijuustomaustettu ruokakerma)
Tölkki ananaspaloja mehussa
Suolaa
Mustapippurirouhetta
Paprikajauhetta
Curryä

Paista possunsuikaleet kuumalla pannulla (öljyssä jos tarvis, ja sipulia voi myös paistella jos haluaa). Suolaa ja pippuroi maun mukaan. Lisää reilusti paprikajauhetta ja curryä. Jos curryssä on suolaa ja käytät maustettua ruokakermaa, lisätyn suolan voi jättää poiskin. Lisää ruokakerma ja kuumenna. Lisää ananaspalat ja tölkin mehu. Anna hautua hetken aikaa.

Itse söin kastiketta poikkeuksellisesti keitettyjen perunoiden kera, ja hyvää oli. Maistuisi varmaan riisin tai nuudeleidenkin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti