17. tammikuuta 2009

Possupata

Tämä on Burger-Villen resepti, joka on vuosien varrella minulla mutatoitunut alkuperäisestä ainakin jonkin verran.

400 g porsaansuikaleita, tai jotakin korvaavaa
iso pullo grillauskastiketta
soijakastiketta
2 pss pikkuporkkanoita
1 tlk maissia, mini- tai irto-
2 tlk kookosmaitoa
currya
timjamia

Ruskista liha padassa tai isossa kattilassa, lisää mukaan grillauskastike, maissi ja porkkanat, reilusti currya ja muutama ripaus timjamia, loraus soijakastiketta ja tarvittaessa vettä, niin että kaikki peittyy nesteeseen.
Hauduta ainakin tunti, enemmän jos on aikaa.
Kaada pois osa liemestä. (Joku osaava voi varmaan käyttää sitä johonkin muuhun, ettei ihan hukkaan mene.) Laita tilalle kookosmaito, ainesten tulisi yhä suunnilleen peittyä. Lisää taas jonkin verran currya ja soijakastiketta.
Hauduta taas ainakin tunti.
Tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti